Persoonlijke ontwikkeling – Coaching

Ik begeleid met heel veel liefde kinderen, jongeren en volwassenen op het gebied van zelfbeeld, innerlijk leiderschap en zelfliefde.

“Jouw zelfbeeld is de manier waarop jij naar jezelf kijkt, oftewel het beeld dat jij van jezelf hebt. Dit kan beïnvloed worden door je omgeving.

Bij innerlijk leiderschap werken hoofd, hart en handen samen om jouw ‘eigenwensen’ te realiseren. Het is belangrijk dat je je talenten en kwaliteiten, maar ook je valkuilen kent. Vanuit deze zelfkennis neem jij het initiatief en de verantwoordelijkheid voor het leven van jouw liefste leven.

Zelfliefde is je ware zelf zijn en daar liefdevol en onvoorwaardelijk naar kunnen kijken.”

Veel kinderen, jongeren en volwassenen zijn de verbinding met zichzelf kwijt. Ze staan ver af van hun gevoel. Het leven overkomt ze, er zijn situaties waar ze geen grip op hebben…
Herken jij dat? Bij jezelf of bij jouw zoon of dochter?
Wil jij terug naar je gevoel, je basis, je essentie?
Ik kan je daarbij begeleiden.

We gaan er samen voor zorgen dat jij weer weet wie je bent en hoe jij in elkaar zit.
Je ontdekt wat jouw verlangens en behoeftes zijn.
Je wordt je bewust van je talenten, kwaliteiten en valkuilen, zodat jij weer in je kracht komt te staan. Van daaruit kun jij de regie over je eigen leven weer pakken.

Ik ben een intuïtieve, creatieve, verbindende coach en ik zal het niet laten om daar waar nodig een liefdevolle schop onder je k*nt te geven.

Ben jij er klaar voor om je liefste leven te leven?